SQL Query: SELECT form_id FROM `adtc_wp_afp_config_values` WHERE field_id='1000' && value='1' Error:
Depositphotos_28781253_original1

Over Auditci

 

Auditci is een bedrijf dat zich bezig houdt met Automotive Business Development. Op basis van onze brede kennis en ervaring in de Automotivesector biedt Auditci oplossingen voor kwaliteits- , Arbo- en Milieuvraagstukken. Auditci maakt gebruik van slimme ICT Oplossingen om bedrijfsprocessen te optimaliseren en diverse auditprogramma’s uit te voeren.

Onze specialiteiten liggen op het gebied van Procesmanagement,  ISO9001:2015, ISO14001:2015, ISO26000, ISO27001, Erkend Duurzaam, VCA en Focwa Standaard. Deze systemen en technieken kunnen uw organisatie helpen om structuur aan te brengen en verbeteringen te borgen.

Wij bieden auditprogramma’s aan voor ketens en individuele organisaties. Wilt u als organisatie weten of al uw vestigingen of afdelingen werken volgens de door u opgestelde of gehanteerde normen, protocollen of formule, laat Auditci dit onderzoeken door het uitvoeren van audits. U heeft als organisatie binnen korte tijd een heldere rapportage met verbetersuggesties. Desgewenst starten wij samen met u een verbetertraject.

Auditci onderscheidt zich door een praktische aanpak, gericht op een helder project resultaat. Wij streven een slimme bedrijfsvoering na, om kwalitatief te kunnen groeien. En belangrijk, betaalbaar voor iedereen. Wij zijn met name actief in de productie en zakelijke dienstverlening.

Wilt u meer weten over onze diensten in uw specifieke situatie, vul dan het contactformulier in, wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.