SQL Query: SELECT form_id FROM `adtc_wp_afp_config_values` WHERE field_id='1000' && value='1' Error:

FOCWA Standaard in FOCWA Nieuwe Stijl

 

In februari 2016 heeft FOCWA een nieuwe kwaliteitsstandaard geïntroduceerd; met deze FOCWA kwaliteitsstandaard moet veilig en deskundig schadeherstel worden gegarandeerd. Auditci & Partners hebben hier een ondersteuningsprogramma voor ontwikkeld, gebaseerd op de Auditci Monitoring Tool.

Deze online applicatie biedt u de mogelijkheid uw onderhoud, competenties, klachten, interne afwijkingen en door de norm gevraagde procedures en documenten op een eenvoudige en overzichtelijke wijze vast te leggen. De Auditci Monitoring Tool beschikt over analyse-mogelijkheden om de efficiency van uw processen te vergroten op basis van door u ingevoerde informatie. Als u kiest voor de Auditci Monitoring Tool, kiest u voor een standaard ingericht systeem waardoor u vrijwel direct klaar bent voor certificering volgens de nieuwe FOCWA Standaard.

De consultants van Auditci & Partners kijken op afstand met u mee, waardoor onze diensten betaalbaar zijn maar toch leiden tot het gewenste resultaat…. uw kwaliteitssysteem altijd up to date!

Wij bieden u de Auditci Monitoring Tool aan voor een bedrag van € 649,00 per jaar excl. BTW; hiervoor krijgt u een standaard ingericht systeem dat dient als basis voor de nieuwe FOCWA Standaard. Tevens krijgt u een ééndaagse workshop waarbij wij één persoon van uw organisatie bekend maken met het systeem; op deze dag worden onder andere medewerkers en onderhoudsitems toegevoegd, standaard procedures behandeld en klachtenregistratie besproken… na het volgen van deze workshop bent u klaar voor de certificering van uw bedrijf!