SQL Query: SELECT form_id FROM `adtc_wp_afp_config_values` WHERE field_id='1000' && value='1' Error:
German luxury sport car

Focwa Standaard en merkerkenningen

 

Hulp nodig bij het implementeren van merkerkenningen of Focwa Standaard ? Wij zijn u graag van dienst. Om te starten is het verstandig om door ons een compliance check te laten uitvoeren. Wij toetsen op locatie uw bedrijf aan de vereiste norm. Na afloop ontvangt u van ons een plan van aanpak, waarin u per normpunt kunt terug vinden waar u uw organisatie nog dient te verbeteren. Vraag ook naar onze Auditci Monitoring Tool. Hiermee beschikt u over een modern softwarepakket waarin u Functies en Taken (Inzetbaarheidsmatrix), Onderhoud, Afwijkingen, Klachten en Processen kunt registreren. Met dit pakket krijgt u tevens inzicht in uw faalkosten. Sinds kort hebben wij hierin ook een compliance module. Hiermee ziet u in een oogopslag wat u nog mist voor een bepaalde merkerkenning. U kunt heel gericht verbeteracties initiëren.  Minder faalkosten betekent meer rendement!

Waarom Focwa Standaard

Auto’s worden door technische ontwikkelingen en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals carbon en complexe staalsoorten steeds gecompliceerder. Bij schadeherstel, zal de reparateur kennis moeten hebben van deze materialen en ook van de  voorgeschreven reparatieadviezen om ook in de toekomst kwalitatief verantwoord en veilig schadeherstel te kunnen garanderen. Daarom heeft de branche organisatie Focwa een kwaliteitsnorm geïntroduceerd onder de naam Focwa Standaard.  Auditci heeft gekwalificeerde medewerkers in huis die bedrijven mogen inspecteren, die normkennis hebben en die inzetbaar zijn als trainer on the job.

Wij hebben voor u een aantal begeleidingspakketten samengesteld met daarin de beschikbaarheid over slimme software (Auditci Monitoring Tool), die u helpt uw processen te beheersen. Ons 4-M model waarborgt een compleet advies. Heeft u vragen, vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.